Av. Prat de la Riba, 19 Lleida
t.973 270 909

Els nostres joves consoliden i amplien els seus coneixements de manera sòlida i amena, enriquint així el seu currículum .

Els adolescents tenen un ritme de treball i unes necessitats diferents i aquests cursos s'adapten completament a ells.
S'aprefundeix en la llengua i es consolida el seu nivell dins el Marc Comú Europeu (A2, B1, B2, C1, C2) fent que els alumnes siguin competents en tots els àmbits de la llengua, millorant la seva fluïdesa, pronúncia i habilitat comunicativa.

  • Edat: A partir dels 13 anys.
  • Dies: 2 dies a la setmana.
  • Horaris: A partir de 16:30
    (1hora/dia o 1 ½ hores/dia)
  • Inici de curs: 14 de setembre
  • Durada del curs: De Setembre a Juny
    (seguint el calendari escolar)


PERÍODE DE PREINCRIPCIONS OBERT L’1 DE MARÇ

Els grups sempre són reduïts, fet que permet al professor/a fer classes molt més amenes i entretingudes, a la vegada que dur a terme un seguiment proper de tots els seus alumnes. A més de les classes tots els nostres alumnes practiquen la seva parla de manera individual amb un professor/a que els fa conversa, i així poden millorar la seva fluïdesa, pronúncia i habilitat comunicativa.

PROVA DE NIVELL

Aquest test on-line és orientatiu i serveix per tenir una idea general dels teus coneixements. Un cop et decideixis a fer un dels nostres cursos, és indispensable per a matricular-te fer una prova de nivell més extensa i concreta, la qual ens permetrà ubicar-te en un grup més adaptat a les teves necessitats.