Av. Prat de la Riba, 19 Lleida
t.973 270 909

English Study Centre va obrir les seves portes l’any 1987, actualment més de mil alumnes de totes les edats confien en nosaltres per aprendre Anglès.

Som un equip format per professors nadius i filòlegs professionals en la llengua anglesa, que hem ajudat als nostres alumnes al llarg de tots aquests anys a aprovar exàmens oficials, i donar confiança per utilitzar l’anglès, en un àmbit quotidià i professional com per exemple per viatjar a l'estranger, preparar entrevistes laborals, conferències... Destacades empreses locals i administracions públiques han confiat en nosaltres des de fa molts anys.
Creiem que tothom té la capacitat d’aprendre anglès i a English Study Centre volem que l’experiència sigui amena i dinàmica, no ens basem en una metodologia dogmàtica, sinó que atenem les necessitats específiques de cada alumne per què pugui treure el màxim rendiment del seu esforç. Això és possible gràcies a grups reduïts de nivells homogenis i a la idea que l’alumne és el protagonista mitjançant una pedagogia activa, tolerant, personalitzada i de qualitat, creant així un clima propici per a què l’alumne pugui aconseguir els seus objectius.