Av. Prat de la Riba, 19 Lleida
t.973 270 909

En els cursos per nens i nenes treballem amb els petits per introduir-los a la llengua anglesa i que poc a poc agafin iniciativa per fer-la seva. La diversió és una prioritat! Volem que els nostres alumnes aprenguin anglès de la manera més entretinguda.

Aquests cursos estan pensats per crear una base sòlida de coneixements que aniran ampliant a mesura que vagin pujant de nivell.

La millor manera d’aprendre és passant-s’ho bé i això es fa més evident quan parlem d’infants. Volem que les primeres experiències amb la llengua anglesa siguin d’allò més divertides.

Edat: A partir de 6 anys.
Dies: 2 dies a la setmana.
Horaris: De 17:00 a 18:00
18:00 a 19:00
19:00 a 20:00 (1hora/dia)
Inici de curs: 14 de Setembre
Durada del curs: De Setembre a Juny (Igual que el curs escolar)

PERÍODE DE PREINSCRIPCIONS OBERT L’1 DE MARÇ

Els grups sempre són reduïts, fet que permet al professor/a fer classes molt més amenes i entretingudes, a la vegada que dur a terme un seguiment proper de tots els seus alumnes. A més de les classes, tots els nostres alumnes practiquen la seva parla de manera individual amb un professor/a que els fa conversa, i així poden millorar la seva fluïdesa, pronúncia i la seva habilitat comunicativa.

Prova de nivell

Aquest test on-line és orientatiu per tenir una idea general dels teus coneixements. Un cop et decideixis a fer un dels nostres cursos, és indispensable per a matricular-te fer una prova de nivell més extensa i concreta, la qual ens permetrà ubicar-te en un grup més adaptat a les teves necessitats.