Av. Prat de la Riba, 19 Lleida
t.973 270 909

Els adults reben una formació ajustada a les seves necessitats i expectatives; per aquest motiu tenim una gran diversitat de nivells tant per aquells que volen iniciar-se en l’anglès com aquells que volen continuar la formació en la llengua.

No deixis que l’anglès sigui l’assignatura pendent. Els cursos d’adults estan més centrats en enfortir la part comunicativa de l’anglès ja que sabem que és el que més preocupa. Evidentment sense deixar de banda els aspectes normatius de la llengua.

  • Edat: A partir dels 18 anys.
  • Dies: 2 dies a la setmana.
  • Horaris: Gran varietat d’horaris
    matins a les 9:00 h i tardes a les 20:00 h
    (1 ½ hores/dia)
  • Durada del curs: De Setembre a Juny

PERÍODE DE PREINCRIPCIONS OBERT L’1 DE MARÇ

Els grups sempre són reduïts, fet que permet al professor/a fer classes molt més amenes i entretingudes, a la vegada que dur a terme un seguiment proper de tots els seus alumnes. A més de les classes tots els nostres alumnes practiquen la seva parla de manera individual amb un professor/a que els fa conversa, i així poden millorar la seva fluïdesa, pronúncia i habilitat comunicativa.

Prova de Nivell

Aquest test on-line és orientatiu i serveix per tenir una idea general dels teus coneixements. Un cop et decideixis a fer un dels nostres cursos és indispensable, per matricular-te, fer una prova de nivell més extensa i concreta, la qual ens permetrà ubicar-te en un grup més adaptat a les teves necessitats.